Stylingtips voor je tuinmeubelen

Stylingtips voor je tuinmeubelen

Tuinmeubelen zouden een van de blikvangers, zo niet dé blikvanger van uw terras moeten zijn. Ze zouden jou en je gezin buiten moeten uitnodigen als de zon schijnt. Net als de keuken in huis, zouden ze de plek moeten zijn waar jullie allemaal buiten samenkomen. We laten je zien hoe je een buitentafel of terras ontwerpt op een manier die de aandacht trekt. Je laat je gasten zien dat je moeite hebt gedaan en dat geeft ze dan weer een speciaal gevoel.

Kussens, plaids en vloerkleden voor buiten

De meeste tuinstoelen zijn comfortabel, zelfs zonder vulling. Het ergonomische ontwerp en de zachte rondingen passen perfect bij onze buitentafels en bij jou. U kunt het comfort echter verhogen door onze stoelen te combineren met onze buitenkussens. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende neutrale tinten en passen goed bij onze meubels, zodat je de look en het comfort van je terras nog meer kunt verbeteren. Voor al onze tuinstoelen, -banken en -ligstoelen kunt u kussens kopen. Ze zijn gemaakt van een duurzame, waterdichte buitenstof die niet verbleekt in de zon en die uitneembaar is om schoon te maken.

U kunt de “wow-factor” vergroten door een prachtig trendy buitenkleed met tegeleffect toe te voegen. Deze vloerkleden zijn een echte eyecatcher in je tuin en voegen extra comfort toe aan je terras. En als je het feest wilt laten doorgaan terwijl de zon ondergaat, ziet een mooi vloerkleed er niet alleen uitnodigend uit als het over de rugleuning van onze stoelen is gedrapeerd, maar houdt het jou en je gasten ook warm als de temperatuur daalt.

Een parasol voor stijl en bescherming

Net als onze buitenkussens zijn onze parasols en standaards de perfecte aanvulling op onze tuintafels. Ze zien er niet alleen goed uit, ze bieden u en uw gasten ook schaduw en bescherming tegen de zon. Ze zijn verkrijgbaar met een diameter tot 3,5 meter en hebben een slinger die het openen en sluiten vergemakkelijkt. De tinten kunnen worden gekanteld en verplaatst om u te beschermen tegen elke stand van de zon.

De parasols zelf zijn gemaakt van sneldrogend, waterdicht acryldoek, zodat ze jou en je tafel beschermen tegen de regen bij een plotselinge plensbui.

En als u de spaken van de parasol wilt voorzien van enkele LED-lampjes, kunt u de parasol bij zonsondergang in een sfeervol licht baden. Of je kunt nog een stap verder gaan en de tuinmeubelen inlijsten met een luifel, pergola of boogprieel, zoals te zien is op de geweldige klantfoto’s hierboven en hieronder!

Gebruik buitenaccessoires en decor om de “wauw-factor” te vergroten.

Hier kun je echt plezier hebben en je eigen persoonlijkheid en stijl aan onze buitentafels en op je terras toevoegen. Velen zullen beweren dat een tuin een tuin moet zijn. En hoewel we het daar tot op zekere hoogte mee eens zijn, vinden we dat de patio, wat dat ook mag zijn, een verlengstuk van je huis moet zijn.

Hiermee bedoelen we dat je het “leefbaar” moet maken. Je moet het behandelen zoals elke andere kamer in je huis. Ja, je moet specifieke items voor buiten gebruiken, maar maak deze ruimte gezellig. Maak er een ruimte van waar jij en je gezin graag tijd doorbrengen. Natuurlijk kunnen de garden impressions tuinmeubelen dat. Maar dat is niet alles. Net als een eet- of keukentafel in huis, dien je deze ook neer te zetten, zeker als je gasten hebt.

Stylingtips voor je tuinmeubelen
Schuiven naar boven